Mai ai putin de asteptat pana sa apara acest film in cinematografe si crede-ma ca asteptarea merita. Din 14 august vei putea vedea The proposal in cinematografe si vei primi 108 minute de relaxare si amuzament. Pe cuvant ca merita.

Super comedie: The proposal

Au trecut mai bine de 4 ore de cand am iesit din sala de cinematograf si inca imi vine sa rad cand ma gandesc la filmul pe care l-am urmarit. Astazi am fost invitat la Hollywood Multiplex pentru o vizionare exclusiva pentru presa a comediei The proposal cu Ryan Reynolds si Sandra Bullock.

Filmul va putea fi urmarit la Multiplex si la Cinema Pro incepand cu data de 14 august si crede-ma pe cuvant, asteptarea merita. Cred ca filmul a fost una dintre cele mai reusite comedii pe care le-am vazut in ultimul an.

In momentul in care urmaresti o multime de filme, ai senzatia ca dai peste o rutina, intalnesti o multime de clisee, de replici reciclate si de idei rasuflate. The proposal nu este chiar asa. Intr-adevar exista in film glume pe care le-am mai auzit, insa felul in care sunt combinate cu elemente de noutate si cu o serie de actori extrem de talentati duce la o experienta noua si revigoanta. Gura de aer proaspat de care avem cu totii nevoie in aceasta vara torida.

Povestea suna in felul urmator: Andrew isi doreste foarte mult sa fie editor. Insa pentru a ajunge sa detina aceasta functie trebuie sa fie un timp asistent de editor. Sefa sa, Margaret, pare a fi o femeie fara suflet care de trei ani nu-i ofera promovarea pe deplin meritata. Totusi, raportul puterilor se schimba atunci cand Margaret afla ca daca nu se casatoreste in cel mai scurt timp risca sa fie deportata inapoi in Canada. Pentru a evita aceasta situatie, ea il ameninta, dupa care ii promite promovarea mult dorita lui Andrew in schimbul unui mariaj convenabil.

Actiunea filmului are loc in weekendul premergator nuntii, in care personajele ajung sa se cunoasca si in acelasi timp joaca un fel de teatru jenant in fata familiei lui Andrew. Mai mult de atat nu as vrea sa-ti stric surpriza intrucat The proposal merita urmarit fara spoilere.

Citeste si:
Motivul absurd pentru care o tanara a acordat doar o stea unui...
Motivul absurd pentru care o...

Comedii am vazut zeci, daca nu chiar sute, am indurat glume de orice fel, bune , proaste, am trecut prin momente patetice si romantism fortat pentru un happy ending lacrimogen, insa trebuie sa spun ca The proposal face parte dintr-o alta clasa. In acest film, atat umorul, cat si scenele emotionante sunt la locul lor si sunt combinate ingenios oferind un echilibru perfect intre hohote de ras si scene care aproape sa te duca in pragul plansului.

Atmosfera fantastica si echilibrul perfect este dat si de interactiunea deosebita dintre actori. Printre numele din generic, vei regasi pe: Ryan Reynolds, Sandra Bullock, Betty White, Malin Akerman, Mary Steenburgen si Craig T. Nelson.

Mai ai putin de asteptat pana sa apara acest film in cinematografe si crede-ma ca asteptarea merita. Din 14 august vei putea vedea The proposal in cinematografe si vei primi 108 minute de relaxare si amuzament. Pe cuvant ca merita.

Citeste si:
Keanu Reeves dezvaluie ca a fost indragostit de Sandra Bullock
Keanu Reeves dezvaluie ca a...

Abia astept sa imi spui cum ti s-a parut tie fimul. Pana atunci, poti urmari trailerul si un fimulet extrem de amuzant cu Sandra, Ryan si Betty de pe platourile de filmare.

Un articol de pe:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.