Omenirea a reusit in sfarsit sa trimita un om pe o alta planeta populata cu extraterestri. Intalnirea a fost oarecum surprinzatoare de ambele parti. Pana la urma, pentru om ei erau niste creaturi bizare, dar si pentru omuletii verzi omul era unextraterestru!

Planet 51: Am dat de extraterestri!

Omenirea a reusit in sfarsit sa trimita un om pe o alta planeta populata cu extraterestri. Intalnirea a fost oarecum surprinzatoare de ambele parti. Pana la urma, pentru om ei erau niste creaturi bizare, dar si pentru omuletii verzi omul era un…extraterestru!

Dupa Up si Ice Age 3, pe 20 noiembrie vom avea ocazia sa patrundem in salile de cinema, traind o experienta pe cinste. Animatia Planet 51 se anunta plina de replici tari, spuse de vedete precum Jessica Biel, Dwayne Johnson (aka The Rock), Gary Oldman si Seann William Scott. Joe Stillman s-a ocupat de tot scenariul, iar regia ii apartine lui Jorge Blanco. Povestea este o mixtura interesanta intre Science Fiction, Adventure, Comedy si Fantasy, fiind recomandata copiilor sau oameni mari care nu au uitat sa fie copii.

Capitanul Charles "Chuck" Baker este primul om care pune piciorul pe Planeta 51. Face un prim pas mic pentru el si urias pentru omenire si descopera cu stupoare ca tocmai a calcat pe o jucarie. Privind in jur, descopera ca este tinta privirilor unor omuleti parca desprinsi din Shrek, deranjati de aterizarea ciudatei navete si de omul rupt din alt peisaj. Chuck (vocea lui este asigurata de The Rock) este insotit de robotelul Rover si de un prieten cam verde la fata, pe numele lui Lem. Care este menirea astronautului? Ei bine, ea nu mai are niciun scop stiintific, ci numai incercarea de a scapa teafer de pe noua planeta, unde risca sa ajunga exponat in muzeul cu extraterestri…

Ramane de vazut cum va prinde animatia lui Blanco, din moment ce ea nu vine din studiourile Dreamworks sau Pixar, cele care trimit imediat orice titlu in box-office. Povestea este solida, replicile amuzante, grafica la inaltime, insa nu trebuie sa uitam nici ca in toamna va aparea Avatar, filmul lui Cameron care se bazeaza cam pe aceeasi idee. Oare publicul va lasa de la sine si va decide sa vada amandoua productiile sau va tinde sa aleaga Avatar din moment ce el vine din mana celui care a uimit lumea cu Titanic?

Poza si clipuri: YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.