Exista povesti de iubire care nu mor niciodata, care te marcheaza si care te fac sa privesti cu alti ochi tot ce inseamna relatie si suflete pereche.

Chiar daca am ales sa credem, sau nu, in iubirea eterna, pasionala care te devoreaza pe dinauntru si te transforma din prima secunda cand o intalnesti, toate am suspinat macar odata la filme romantice faurite in fabrica de vise de la Hollywood.

Filme romantice pe care trebuie sa le vezi

1.Jeux d’enfants (Love me if you dare) – 2003

Un film extraordinar, care prezinta o poveste deja clasica in care doi prieteni foarte buni si de nedespartit, Sophie (interpretata de Marion Cotillard) si Julien (Guillaume Canet) realizeaza ca intre ei se naste o iubire adevarata, dincolo de prietenie.

Povestea se deruleaza pe durata a optzeci de ani, gratie unui joc in care ei sunt si arbitrii dar si victime. Jocul devine din ce in ce mai intens si mai periculos, iar singurul lucru care ii va salva este faptul ca se iubesc.

2.The Notebook – 2004

Filmul este ecranizarea uneia dintre cele mai superbe povesti de iubire. Electrizanta, nemuritoare care trece dincolo de imposibil, de timp, de razboaie, de boala. Allie (Rachel McAdams) este o tanara capricioasa dintr-o familie foarte bogata, care se indragosteste de carismaticul Noah (Ryan Gosling), un tanar sarac si ambitios, dar care nu este deloc pe placul parintilor ei.

Filmul este creat pe doua planuri, trecut si prezent, dar intr-un mod atat de intens incat te lasa fara cuvinte, de la inceput pana la marele final.

3.Serendipity (Noroc in dagoste) – 2001

Crezi ca iubirea adevarata poate sa controleze destinul si daca e sa se intample nimeni si nimic nu-i va sta in cale? Serendipity face parte din categoria acelor filme romantice si incredibile in acelasi timp, in care cei doi protagonisti Jonathan (John Cusack) si Sara (Kate Beckinsale) hotarasc sa joace totul pe o carte si sa-si lase povestea in mainile destinului.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Citeste continuarea pe Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.