Un om, un caine si 9 filme celebre reinterpretate. Le recunosti pe toate?

Cand seful sau a inceput sa isi aduca, in fiecare zi, cainele la munca, Chris Naka (pe numele sau de redditor mmsspp) a vazut ocazia de a se distra un pic in timpul pauzei de pranz. Totul a inceput cand unul dintre colegii sai i-a propus sa recreeze celebra scena din Titanic cu Naka in rolul lui Leonardo DiCaprio si catelul Wrigley il rolul frumoasei Kate Winslet. Naka s-a distrat atat de tare incat a decis sa nu se opreasca aici si sa continue proiectul.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Procesul este cat se poate de simplu. Alege un film clasic, o scena iconica si o reinterpreteaza cu ajutorul lui Wrigley. Nu dureaza mai multe de 5 – 10 minute sa fac poza si totul se intampla, de obicei, in timpul pauzei de masa.

De la celebra scena cu sarutul cu susul in jos din Spiderman la Dirty Dancing, Naka a trecut pana acum prin 9 filme celebre si le-a interpretat intr-o maniera care te va face sa chicotesti.

Am adunat in GALERIA FOTO fotografiile realizate de Chris Naka. Crezi ca poti recunoaste toate filmele?

Daca aveti probleme, puteti gasi raspunsurile pe pagina urmatoare.


1. The Notebook

2. Spiderman

3. The Graduate

4. Dirty Dancing

5. Hunger Games

6. Brokeback Mountain

7. Top Gun

8. Titanic

9. Ghost

Sursa foto: reddit


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.