Robert De Niro, Michelle Pfeiffer si copiii lor trebuie sa se ascunda. De Mafia new-york-eza. Si atunci ce s-au gandit ei si protectorul lor, Tommy Lee Jones? Sa se refugieze in Normandia, sa devina o familie respectabila de americani-francezi si sa ii omoare pe toti cei care nu raspund cum se cuvine solicitarilor lor! Ah, nu v-am spus, si De Niro tot mafiot a fost! Stiu ca nu va surprinde...

Malavita: O poveste criminala (Malavita) este o comedie deosebit de spumoasa si plina de actiune, marca Luc Besson, care va intra in cinematografele din Romania incepand de astazi, 11 octombrie.

Cu o distributie formata din castigatorul premiului Oscar, Robert De Niro (Taurul furios, Scenariu pentru happy-end), Tommy Lee Jones (Lincoln, Nu exista tara pentru batrani), actrita Michelle Pfeiffer, nominalizata la Oscar (Scarface, Formidabilii Baker Boys), Dianna Agron (serialul TV “Glee,” Numarul patru) si John D’Leo (Luptatorul, Politisti in Brooklyn) si cu o regie si un scenariu semnate de Luc Besson (Teroare in Paris, Curierul), pornind de la romanul omonim al italianului Tonino Benacquista, comedia neagra Malavita: O familie criminala (Malavita) spune povestea unui fost sef mafiot si a familiei sale care se muta într-un orasel linistit din Franta, in cadrul programului de protectie a martorilor, dupa ce acesta i-a turnat pe partenerii sai de afaceri.

In ciuda eforturilor agentului Stansfield (Tommy Lee Jones), care face tot posibilul sa ii tina in frau pe membrii familiei, Fred Blake (Robert De Niro), sotia sa Maggie (Michelle Pfeiffer) si cei doi copii ai lor, Belle (Dianna Agron) si Warren (John D’Leo), acestia nu se pot abtine sa nu recurga la vechile lor metode de a-si rezolva problemele, ca-n ”familie”. Astfel ca, foarte curand, se instalează haosul, mai ales ca Mafia se afla pe urmele familiei lui Fred aka Giovanni, iar membrii familiei isi regleaza conturile in cele mai neobisnuite moduri.

Citeste continuarea pe Divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.