Chiar daca Man of Steel, ultimul film Superman nici macar nu s-a lansat inca, producatorii sunt atat de convinsi de succesul lui, incat se gandesc deja la continuarea blockbusterului. In asteptarea filmului care se anunta sa fie super-productia acestei veri, am adunat 10+1 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Men of Steel.

Man of Steel se anunta a fi un succes la box office. Cel putin asa cred producatorii care cred ca o noua franciza va fi lansata la Hollywood si care se gandesc deja la o continuare a filmului. In Romania, Man of Steel va ajunge pe 21 iunie. In asteptarea filmului care pare ca va fi super-productia acestei veri, cei de la digitalspy.co.uk au pregatit o lista cu lucruri mai putin cunoscute despre realizarea noului film Superman. Iata care sunt:

1. Man of Steel este primul film al francizei care nu are cuvantul „Superman” in titlu.

2. Designul propus pentru noul costul al lui Superman includea initial si lenjerie rosie peste pantaloni, insa Snyder a refuzat aceasta varianta.

3. Este al treilea film fara Lex Luthor.

4. Ambii tati ai lui Superman, Jor-el (Russell Crowe) si Jonathan Kent (Kevin Costner), au jucat in Robin Hood

5. Discursul lui Jonathan Kent din trailer-ul filmului este scris chiar de autorul benzilor desenate Superman, Geoff John.

6. Realizatorii filmului au creat peste 300 de cuvinte si fraze in kryptonita pentru a fi gravate pe intreaga planeta. In kryptonita, accentul se pune pe obiect si nu pe persoana. Astfel „eu vreau o portocala” se transforma in „portocala eu vreau”.

7. Inainte ca Zack Snyder sa fie angajat pentru a regiza filmul, alte nume importante, precum Darren Aronofsky, Duncan Jones, Ben Afflec, Tony Scott sau Matt Reeves au fost luate in considerare.

8. Primele idei pentru filmul Man of Steel au aparut atunci cand Christopher Nolan si David Goyer scriau scenariul pentru The Dark Knight Rises. Ulterior, cei doi au prezentat ideea celor de la Warner Bros.

9. Matthew Goode, Armie Hammer, Matt Bomer si Joe Manganiello au fost luati in considerare pentru rolul lui Clark Kent inainte ca Henry Cavill sa obtina rolul.

Citeste si:
Top 5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre un business în...
Top 5 lucruri pe care trebuie...

10. Cavill s-a antrenat cu Mark Twight (antrenorul actorilor din filmul 300) pentru rolul lui Superman. Acesta a adaugat 7 kilograme de masa musculara dupa ce a mancat 5.000 de calorii pe zi.

11. Pentru rolul mamei lui Superman fusese aleasa initial Julia Ormond, insa aceasta a fost inlocuita cu Ayelet Zurer dupa ce a renuntat la proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.