Yuppy 8 Aprilie 2016 18:56
Unii vanzatori folosesc imagini furate pentru a promova haine de proasta calitate.

Poate ca ai vazut la un moment dat o reclama pe Facebook in care o rochie de vara superba, vanduta de un site de care nu ai auzit niciodata, costa doar 11 dolari. Mai mult, transportul este gratuit. Este greu sa rezisti unei astfel de oferte.

Dar, asa cum au aflat cei de la Buzzfeed.com in urma unei investigatii, multe dintre aceste reclame sunt mincinoase. In locul unei rochii de matase cu imprimeu floral, de exemplu, vei primi o carpa prost croita care seamana foarte putin cu rochia promovata in reclame. Potrivit Buzzfeed, multe din fotografiile folosite in aceste reclame sunt furate de pe site-urile brandurilor sau ale celebritatilor.

Problema cu aceste pagini este ca nu pot fi denuntate deoarece nu te pacalesc pentru a-ti fura banii. Vei primit produsele comandate si vor semana cat de cat cu imaginile de pe site. Numai ca, materialul este cel mai probabil diferit, iar calitatea lasa de dorit.

Din fericire, au inceput sa apara din ce in ce mai multe site-uri care arata diferenta dintre produsul comandat si cel primit. Astfel, cumparatorii devin mai educati si stiu ce site-uri sa evite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.