Afla cum au evoluat standardele de frumusete feminina egipteana in ultimii 100 de ani.

Canalul YouTube, Cut Videos, cunoscut pentru clipurile in care prezinta evolutia frumusetii in diferite colturi ale lumii, a realizat un nou film. De aceasta data, ne sunt prezentati 100 de ani de frumusete feminina egipteana.

Fiecare trend prezentat in clip reprezinta lupta politica specifica acelei decade” explica Jacinthe Assad, unul dintre realizatorii clipului.

Realizatorii au fost atenti si la folosirea valului, constienti de faptul ca acesta poate deschide discutii controversate.

Vestul vede valul ca un simbol al opresiunii asupra femeilor musulmane. Unul din argumente este ca valul reprezinta intrarea femeilor in sfera publica. Este ceea ce le permite sa devina entitati politice. Toate standardele noastre de frumusete si orice are legatura cu estetica este legat de politica” a mai spus Assad.

In clipul de mai jos puteti vedea o lista a personalitatilor care au inspirat trendurile de frumusete din ultimii 100 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.