Regulile se schimba.

Rebekah Marine, un model cu un brat bionic, va defila luna aceasta la Saptamana Modei din New York. Modelul in varsta de 28 de ani s-a nascut fara bratul drept. I s-a spus de la o varsta frageda ca nu va putea avea o cariera in modeling. Auzind acestea, Marine a renunta la visul ei, si-a continuat studiile si s-a angajat.

In urma cu patru ani, Marine a primit un brat bionic. Atunci, tanara si-a dat seama ca isi poate folosi dizabilitatea pentru a-i motiva pe cei ca ea sa isi urmeze pasiunea.

Este foarte greu sa fii un model cu dizabilitati,” a marturist tanara potrivit Mashable.com. „De multe ori agentiile nici macar nu se uitau la portofoliul meu. Dar mi-am dat seama ca este important sa iti gasesti nisa. Am acceptat faptul ca cei mai multi clienti nu vor dori sa lucreze cu mine din cauza dizabilitatii mele.

Marine se alatura mai multor modele cu dizabilitati, printre care si Madeline Stuart, o tanara care sufera de sindromul Down si care va participa la Saptamana Modei din New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.