In cautarea rochiei perfecte pentru balul de absolvire, o eleva din Canada a hotarat sa si-o croiasca singura din…temele la matematica avute in timpului liceului.

Nu stiu daca si pe melagurile noastra se creeaza atata valva in jurul balului de absolvire. Prin alte parti, se pare, e unul din cele mai importante momente din viata unui adolescent, iar perioada de dinaintea balului poate fi un chin: cautarea rochiei perfecte care sa atraga toate privirile, a pantofilor in care picioarele tale sa reziste si tot asa. Kara Koskowich, o adolescenta din Canada, a decis ca nu are de gand sa consume bani si timp pentru a se incadra intr-un anumit tipar. Asa ca si-a croit singura rochia pentru balul de absolvire. Si nu oricum, ci din temele la matematica avute in timpulul liceului.

A inceput lucrul la rochie in luna martie si a terminat, cum era de asteptat, cu o seara inaintea balului. Pentru a-si croi rochia, Kara a avut nevoie de 75 de foi pe care le-a lipit, le-a cusut si le-a accesorizat cu o curea din bilete colorate.

Poate ca nu a avut cea mai "glamorous" rochie, insa creatia Karei si-a atins scopul: a atras toate privirile in seara balului de absolvire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.