Sambata 12 mai, UNVEILED 6 i-a reunit din nou pe iubitorii de moda in cadrul unui eveniment special, care a adus in lumina reflectoarelor cele mai noi si originale proiecte de arta vestimentara ale tinerilor designeri romani.

UNVEILED 6 – singurul targ de moda dedicat in exclusivitate designerilor romani aflati la inceputul parcursului profesional - s-a desfasurat in intervalul orar 11:00 - 19:00, la Iqonique Class Studio - un spatiu dedicat creativitatii, pasiunii pentru moda si entuziasmului pentru frumos, un adevarat icon al luxului si al rafinamentului.

Prin selectia riguroasa a proiectelor expuse si promovate, UNVEILED a constituit, inca de la primele editii, o rampa de lansare pentru noua generatie de designeri. Totodata, pentru publicul iubitor de moda, de inovatie si creativitate, evenimentul a reprezentat o experienta alternativa de shopping 100% autentic.

Printre designerii vestimentari prezenti la UNVEILED 6 s-au numarat: Anca Miron, Astrid Tirlea, Bookletta, Bowtique, Coolta, Fandacsia, Florentina Giol, Irina Irimia, Larisa Dragna, Loredana Nedelcu, Mihaela Carp, passepartouS, Pompon, Rue des Trucs si Zenya Fashion Atelier. Jumatate dintre acestia au fost la primul lor contact cu piata, prezentandu-si in premiera ideile creative, in cadrul evenimentului.

UNVEILED 6 a gazduit petrecerea care, asa cum ne-a obisnuit, a stat sub semnatura inovatiei si a creativitatii - ABSOLUT Designers Night Out.

ABSOLUT Designers Night Out a reprezentat evenimentul ideal pentru a marca o noua etapa a campaniei ABSOLUT Blank. Astfel, pe langa discutiile fascinante cu designerii si cocktail-urile chic pe baza de ABSOLUT VODKA, invitatii la petrecere au avut ocazia sa descopere si cea mai noua creatie, cea de-a cincea panza a uriasei sticle de ABSOLUT. Aceasta a fost semnată de Alina Buzila in colaborare cu Mihaela Pavelescu, artist plastic si designer de interior, cu numeroase lucrari de pictura murala si amenajări interioare.

Alina Buzila este Creative Director la Rue des Trucs, un brand de casual clothing creat în 2010, ca un apel la normalitate, simplitate şi easy to wear, promovând linii curate, detalii smart, lejeritate şi minimalism. Ice Flower, lucrarea celor două tinere, a fost inspirată de mozaicul catalan şi de fascinantul Antonio Gaudi.

Citeste si:
Festivalul World Class: #BeHealthy va avea loc în București pe 7...
Festivalul World Class:...

“Ice Flower a pornit de la claritatea sticlei si calitatea de a fi rece, de aceea am ales coloristica alb/albastru, iar floarea este un simbol al frumusetii si al creativitatii in cel mai pur sens natural”, a declarat Alina Buzila.

UNVEILED 6 este un eveniment sustinut de Fantazia PR Boutique si ABSOLUT VODKA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.