Pentru ca inca mai avem (sau cel putin asa speram...) o bucata buna de timp frumos care ne permite sa purtam tricouri si pentru ca multi dintre noi sunt tineri mai mult pe dinafara sau in interior, ce spuneti de niste imprimeuri cu mesaje amuzante, menite sa bine dispuna purtatorul dar si pe toti cei din jurul lui?

30 de tricouri cu super mesaje imprimate!

Pentru ca inca mai avem (sau cel putin asa speram...) o bucata buna de timp frumos care ne permite sa purtam tricouri si pentru ca multi dintre noi sunt tineri mai mult pe dinafara sau in interior, ce spuneti de niste imprimeuri cu mesaje amuzante, menite sa binedispuna purtatorul dar si pe toti cei din jurul lui? Pe la inceputul verii ati avut ocazia sa vizualizati 30 de tricouri creative iar acum, ca si cum am inchide un anotimp intre doua paranteze, revenim cu inca un set de 30, dar de data aceasta mesajele traznite sunt in centrul atentiei. Ideale pentru programatori, graficieni, sefi, elevi, obsedati de jocuri, filme sau muzica, veti gasi in ele cadoul potrivit pentru voi insiva sau pentru cei dragi. Threadless o sa va faca "Nude No More", acceptand comenzi si din Romania, iar preturile sunt mai mult decat acceptabile. Bucurati-va de vremea frumoasa, atat cat se mai poate!

Shop:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.