La perechea preferata de blugi sau la pantalonii trei sferturi un pic mai comozi si mai racorosi, la tenesii simpli si la bratarile cauciucate, cu tricourile acestea vei dobandi un look ideal pentru o plimbare prin oras, un mic antrenament cu placa de skate sau o iesire cu prietenii in club.

30 de tricouri super!

Vara este anotimpul soarelui si al culorilor, regasite in noi, pe noi si la tot pasul, in jurul nostru. Daca esti un tip vesel, plin de viata, de optimism si creativ pana peste masura, ti-am pregatit o colectie de tricouri excelente cu imprimeuri menite sa te scoata din tipare. La perechea preferata de blugi sau la pantalonii trei sferturi un pic mai comozi si mai racorosi, la tenesii simpli si la bratarile cauciucate, cu tricourile acestea vei dobandi un look ideal pentru o plimbare prin oras, un mic antrenament cu placa de skate sau o iesire cu prietenii in club. Nicio grija, tricourile cu imprieuri vesele, creative si inspirative pot fi comandate si ulterior primite si la noi, iar preturile sunt OK (de la cativa dolari pana la 20 - 25 $). Bucura-te de vremea frumoasa si traieste vara la maxim!

Intrebare: Cine este tipul din ultima poza?

Magazin:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.