Dupa ce a lansat o pereche de adidasi special pentru filmul Fast & Furious Original Parts, iata ca Puma se implica si in Gumball, prezentandSpeed Cat 2.9 Mid Gumball Edition.

Puma Gumball 3000 Special Edition

Evenimentul Gumball 3000 este fixat pentru luna viitoare, cand o multime de masini supersport va cutreiera soselele marilor orase din SUA. Dupa ce a lansat o pereche de adidasi special pentru filmul Fast & Furious Original Parts, iata ca Puma se implica si in Gumball, prezentand Speed Cat 2.9 Mid Gumball Edition.

Aceste ghete speciale pentru soferi sunt realizate din piele vopsita in negru si argintiu, au o talpa care imita suprafata unui pneu, zona corespunzatoare calcaiului rotunda, logo-ul Gumball 3000 pe limba, precum si un traseu miniatural in interior. Tot pentru evenimentul exotic, Puma a precizat ca va lansa cat de curand si un tricou special.

Ultima creatie in ceea ce priveste incaltamintea este o evolutie a seriei Speed Cat, putand fi cumparata in SUA in schimbul sumei de 105$. Din luna iunie insa, sneaker-ii Speed Cat 2.9 Mid Gumball vor fi disponibili in orice magazin, in mai multe combinatii de culori, pe gustul oricarui pasionat de viteza si bolizi sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.