Casa orologiera Tudor se mandreste cu doua ceasuri impecabile in seria Grantour, gandita special pentru pasionatii de autoturisme sport.

Tudor Grantour Date si Chrono

Casa orologiera Tudor se mandreste cu doua ceasuri impecabile in seria Grantour, gandita special pentru pasionatii de autoturisme sport. Date si mai complexul Chrono au fost construite in dulcele stil Tudor, cu un ochi aruncat asupra liniilor unui bolid Porsche.

Grantour Date vine intr-un stil sport, cu un diametru de 41mm si cifrele marcate pe o suprafata circulara dispusa in exteriorul cadranului. Dupa cum bine ii spune si numele, Date nu include alte indicatoare suplimentare, ci numai un decupaj pentru data, amplasat in dreptul orei 3. Cureaua din piele neagra prezinta mici perforatii, potrivite unui barbat care iubeste actiunea, miscarea si buna aerisire a incheieturii.

Grantour Chrono este mai sofisticat. Designul de referinta se pastreaza in mare parte, insa apar noi indicatoare pe cadran, noi controale si o curea mai agresiva, cu gauri de mari dimensiuni. In dreptul orei 4, Tudor a asezat un decupaj atractiv, care lasa sa se vada atat data curenta, cat si cea precedenta, respectiv urmatoare. In dreptul orei 6 exista un mini indicator pentru ore, in dreptul orei 3 unui pentru 30 de minute, iar in dreptul orei 9, un indicator pentru secunde. Cronometrul porneste si se opreste la apasarea a doua butoane asezate cu stil in dreptul orelor 2 si 4.
Nu se cunosc momentan detalii despre preturile de achizitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.