Studiile demonstreaza cat de important este aspectul ingrijit in perceptia celor din jur.

Felul in care arati este cartea ta de vizita. Cei din jur te evalueaza nu numai dupa marci, ci si dupa atitudinea pe care o transmiti. Iar un ten ce radiaza sanatate si prospetime te impune drept un barbat care se respecta si se ingrijeste de propria persoana.

Cum sa impresionezi intotdeauna placut si sa ai succes? Simplu: apeleaza la produsele special concepute pentru a-ti ingriji si proteja tenul din gama NIVEA FOR MEN. Acestea se adreseaza in primul rand necesitatilor de curatare a tenului, eliminand impuritatile sau excesul de sebum si in al doilea rand celor de ingrijire, pentru a improspata si revitaliza tenul.

Daca ai un ten sensibil, cel mai indicat este sa folosesti mai intai
Gelul de curatare NIVEA FOR MEN pentru tenul sensibil
. Are o formula care previne iritarea pielii, pe baza de musetel si vitamina E si iti curata tenul in profunzime, oferindu-ti o senzatie de prospetime.

Poti completa actiunea sa asociindu-i un produs de ingrijire precum
Hidro-gelul energizant NIVEA FOR MEN. Acesta asigura hidratarea optima a pielii pentru o zi intreaga, iar formula speciala cu Iso Magnesium confera pielii un plus de energie. Si nu in ultimul rand, extractul de menta iti va lasa o senzatie proaspata si racoroasa.

Iata produsele care nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau zilnic de ingrijire a fetei. Ele iti vor asigura mereu succesul personal si… privirile admirative ale celor din jur...

Iar ca sa fii mereu la curent cu modul in care iti poti ingriji cel mai bine tenul si produsele cele mai potrivite pentru tine, nu uita sa faci cate o escala pe www.NIVEA.ro/products.

Ti-ai facut plinul de energie cu NIVEA FOR MEN, e timpul sa-ti faci si plinul de... premii!

Click aici pentru concursul NIVEA FOR MEN!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.