Adidas si Porsche au pus la punct o colaborare...

Adidas si Porsche au pus la punct o colaborare prin care designerii Porsche produc incaltaminte si imbracaminte pentru cunoscuta firma germana.

Porsche si Adidas au oficializat o legatura extrem de interesanta intre cele doua brand-uri cunoscute la nivel mondial prin lansarea liniei de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Porsche Design Sport.

Este vorba de o serie de echipamente sport clasate pe patru categorii care se adreseaza soferilor (Driving), iubitorilor golfului (Golf), sportivilor (Running) sau amatorilor de tenis (Tennis), adica celor patru mari categorii de utilizatori ai masinilor create de compania germana. Toate elementele seriei speciale Adidas au fost create cu ajutorul designerilor Porsche.

Trecem la prezentarea celei mai intersante colectii, cea dedicata echipamentelor pentru sofat. Aceasta include pantofi sport cu talpa subtire testati pe pilotii interni ai celor de la Porsche, un pulover din casmir cu design interesant, un tricou polo alb nelipsit din colectiile de acest tip si o geanta de voiaj.

Colectia Golf contine crose de golf create cu ajutorul TaylorMade, o subsidiara a celor de la Adidas, colectia Tennis vine cu rachete speciale construite de Adidas si Porsche iar gama Running este formata in principal din pantofi sport pentru jogging si tinuta casual.

Colaborarea dintre cele doua firma germane nu est prima de acest tip intre industria auto si cea a confectiilor sport. Acum cativa ani, Pininfarina s-a aliat cu Fila pentru producerea unei colectii extrem de apreciate iar aceiasi nemti de la Adidas si-au unit fortele cu Goodyear, ultimii producand o linie de talpi speciale pentru colectia de incaltaminte a germanilor.

Autor: Mircea Mester
Sursa: automarket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.