Yuppy 4 Iunie 2019 16:31
Jason Momoa a reactionat si postarea s-a viralizat in scurt timp, dupa ce pe internet au aparut imagini cu doi tineri care au taiat coada unui rechin viu, apoi l-au eliberat in mare.

Doi pescari apar mandri de fapta lor intr-o inregistrare facuta chiar de ei. In filmare se observa cum acestia prind un rechin de Groenlanda, lipsit de aparare si ii taie coada, pentru ca apoi sa il elibereze in apa. Acestia sunt auziti spunand: "Mult noroc sa inoti!". Se vede clar cum rechinul mic este prins in barca comerciala si in loc sa fie ajutat, cei doi tineri, aparent islandezi, decid sa il tortureze.

Proprietarii ambarcatiunii au incheiat indata contractul cu pescarii, condamnand incidentul. Aparent cei doi erau angajati.

Dupa ce a vazut filmarea, actorul Jason Momoa a reactionat si raspunsul acestuia a devenit viral in scurt timp. Acesta a facut o postare emotionanta in care a scris: "Cu totii facem greseli, dar ce ati facut voi a fost rautate pura. O sa primiti lucrul de care a avut parte si rechinul."

Rechinul de Groenlanda este una dintre speciile de vertebrate care traieste cel mai mult. Acesta nu ataca oamenii si poate trai pana la 400 de ani, in prezent fiind listat ca specimen "aproape amenintat cu disparitia", scrie Bored Panda.

Citeste si:
Republica Moldova: Sute de oameni stau la coadă la maratonul de...
Republica Moldova: Sute de...

Clipul a ajuns in scurt timp si in atentia autoritatilor. Pescarii sunt pusi in fata unor acuzatii pentru cruzime impotriva animalelor si ar putea primi chiar si inchisoare daca sunt gasiti vinovati.

ATENTIE: Imagini care va pot afecta emotional


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.