Yuppy 3 Iunie 2019 17:26
Un vlogger celebru pe YouTube a primit o sentinta de 15 luni de inchisoare, dupa ce i-a facut o farsa neinspirata unui om fara adapost, caruia i-a dat biscuiti din care scosese crema si pusese pasta de dinti, intr-o incercare de a-si distra urmaritorii.

Kanghua Ren a primit sentinta de curand la o judecatorie din Barcelona si trebuie sa achite victimei sale 22.338 dolari drept daune morale. Tanarul a fost gasit vinovat pentru violarea integritatii morale a barbatului fara adapost. S-ar putea, totusi, ca aceasta condamnare sa nu il duca pe Kanghua in spatele gratiilor, deoarece sentintele de sub doi ani sunt de obicei suspendate pentru prima condamnare, conform New York Times.

Instanta a decis, de asemenea, ca toate canalele de social media ale tanarului sa fie inchise pentru o perioada de cinci ani.

Incidentul care a facut subiectul de judecata a avut loc in 2017, cand baiatul avea 19 ani. Acesta s-a filmat cand servea niste biscuiti umpluti cu pasta de dinti in centru. I-a ambalat si i-a servit unui barbat fara adapost, pe care il gasise pe strada. Acesta spunea in inregistrare, amuzat: "Poate ca am mers cam departe, dar vedeti partea buna a lucrurilor: asta il va ajuta sa isi curete dintii. Cred ca nu a mai facut-o de cand a devenit sarac".

Conform unor documente, acea filmare i-ar fi adus lui Ren un castig de peste 2.000 de dolari, gratie reclamelor de pe Youtube. Desi a fost asupru critat dupa postare, acesta a revenit cu o alta filmare in care spunea ca lumea exagereaza, noteaza LADbible.

Victima, in varsta de 53 de ani, Gheorge L, a spus ca a vomitat atunci timp de cinci minute dupa ce a mancat biscuitii. Barbatul s-a nascut in Romania si a plecat in Bercelona in urma cu multi ani, iar aici isi castiga traiul din mila oamenilor. Initial, acestuia i se oferisera 300 de euro pentru a renunta la plangere si pentru ca Ren sa isi restabileasca imaginea publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.