Yuppy 10 Mai 2019 16:00
Paul Buta, un mester popular din Galati, specializat in confectionare de masti traditionale romanesti, a lansat o provocare pentru actorii din serialul "Lucifer". Iar protagonistii serialului i-au probat creatiile, scrie Adevarul.



Serialul "Lucifer" combina drama procedurala cu note de umor si diverse momente de actiune. In centrul povestii sta protagonistul cu acelasi nume, interpretat de Tom Ellis. Lucifer este insusi Diavolul care, dupa ce s-a plictisit sa conduca Iadul, isi ia o vacanta in Los Angeles. Aici intalneste o detectiva, interpretata de Lauren German, cu care rezolva diverse cazuri complicate.

Dupa ce serialul a fost anulat cand ajunsese la trei sezoane, in urma unor campanii masive facute de fanii show-ului, Netflix a decis sa il salveze si sezonul patru a avut premiera pe 8 mai, pe platforma de streaming.

Mesterul popular Paul Buta, care impresioneaza strainii cu mastile traditionale romanesti, a lansat o provocare pentru Lucifer: sa ii incerce mastile. In clipul promotional, barbatul mentiona ca in schimbul efortului va oferi "visinata facuta la mine in gospodarie, adica homemade". Viralizat, clipul a ajuns la cei de la Netflix, care au intermediat provocarea. Ulterior, distributia serialului a fost inregistrata proband mastile de drac romanesti.

Pe fundal se aude tot o melodie romaneasca, interpretata de Subcarpati, "Balada romanului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.