Yuppy 4 Martie 2019 17:10
Un machiaj poate schimba complet infatisarea unei femei, mai ales daca este facut cum trebuie. Un stilist in make-up face minuni pentru viitoare mirese, unul dintre acestia capturand astfel de schimbari pe contul personal de Instagram.

Pentru unele femei machiajul este o adevarata provocare, asta si pentru ca frumusetea naturala nu mai este suficienta. Machiajul a devenit o adevarata arta, motiv pentru care exista adevarati profesionisti in frumusete si cosmetica, unii care gasesc formula perfecta pentru doamne si domnisoare.

Unul dintre cele mai sensibile subiecte din aceasta zona este modul in care paseste la altar o viitoare mireasa. In ziua cea mai importanta, miresele investesc timp, energie, bani dar mai ales incredere in cel pe care il aleg ca make-up artist. Si de cele mai multe ori o astfel de experienta se dovedeste a fi una uimitoare. Pentru ca aplicat corect si tinand cont de trasaturi, un machiaj schimba complet.

Bored Panda prezinta un cont de Instagram care marcheaza astfel de sedinte de infrumusetare. Artistul Arber Bytygy, care traieste in Kosovo, a reusit sa gaseasca o metoda prin care acentueaza frumusetea femeilor si implicit a miereselor, capturand in diverse poze asta.

View this post on Instagram

Transformation of the day ❤️ From ‘cute’ to ‘cuteness overload’ Do you agree? Comment YES or NO

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on

View this post on Instagram

Makeup transformation of the day #MAKEUPbySTUDIOArber

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.