Yuppy 1 Martie 2019 17:46
Un orasel din Germania a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a decis sa vanda cainele unui stapan care nu isi platise taxele la stat.

Potrivit presei germane, cei care s-au ocupat de vanzare au fost oficialii oraselului Ahlen, acestia listand pe eBay un caine negru din rasa mops. Pe nume Edda, cainele a fost vandut cu 750 de lire, scrie BBC.

Noul stapan al cainelui a fost Michaela Jordan, un ofiter de politie, care a declarat pentru un ziar local ca totul i s-a parut suspicios pentru ca pretul era destul de mic. Dupa ce a sunat la numarul listat la anunt, a reusit sa vorbeasca cu un angajat al administratiei orasului de unde se postase anuntul. Acesta i-a explicat ca animalul fusese pus la vanzare pentru a se recupera din banii pe care stapanul lui ii datora la primarie, pentru ca avea taxe neachitate.

Desi initial cainele era sanatos, acum are probleme medicale despre care nu i se spusese noii stapane. Aparent, de cand a fost cumparat in decembrie, animalul a suferit patru interventii la ochi. Noua stapana cere despagubiri pentru cheltuielile care au ajuns la 1.800 de euro. Cererile au atras atentia asupra cazului, fiind descoperit si stapanul inital al cainelui, care era de fapt o femeie.

Aceasta a declarat ca, in luna noiembrie a anului trecut, un judecator insotit de doi oficiali ai orasului au venit la ea acasa si au cautat lucruri valoroase pe care sa le vanda pentru a recupera din datorii. Iinitial, au vrut sa vanda un scaun cu rotile, dar pentru ca era al sotului femeii si nu al ei, s-au orientat catre caine. Constienta ca acum animalul are un stapan mai bun, femeia a spus doar ca celor trei copii le este dor de el.

Un purtator de cuvant al administratiei declara ca totul este doar un zvon rautacios.

Incidentul urmeaza sa fie investigat. Folosirea unui cont eBay pentru a vinde animale ar trebui de asemenea urmarita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.