Un imigrant din California a fost condamnat la 401 ani de inchisoare. Verdictul a fost dat in urma cu o saptamana, cand un juriu l-a gasit vinovat pentru diverse infractiuni sexuale savarsite impotriva unei familii. 

Macario Cerda, in varsta de 39 de ani, a fost condamnat pentru trei capete de acuzare, fiind gasit vinovat de violarea a doua victime. De semenea a fost gasit vinovat pentru rapire, amenintari cu moartea si sapte capete de acuzare pentru infractiuni impotriva unui copil minor, conform Fox News.

Procurorii au spus ca in urma cu sase ani, Cerda se intalnea cu mama victimei, atunci cand a fortat-o pe aceasta sa intre in masina lui si a dus-o intr-o zona izolata. Dupa ce ar fi violat-o, i-a amenintat familia.

Barbatul, un imigrant neinregistrat, avea antecedente pentru violenta domestica si amenintari cu moartea. Dupa ce a fost deportat, acesta s-a intors la cinci luni distanta si a comis actele de viol. In timpul anchetei s-a descoperit ca Cerda isi mai violase victima si in 2010, cand era minora, in urma agresiunii fata ramanand insarcinata si aducand pe lume un copil. In plus, sora victimei a povestit ca si ea a fost violata de acelasi barbat, in 2009.

Judecatorul cazului a dat o sentinta de 401 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.