In timp ce se afla la o altitudine de 12.600 de metri, o femeie din Congo a intrat in travaliu. Aceasta a nascut in timpul zborului, asistata de sotul sau si de piloti, noteaza Libertatea.

Tanara se afla intr-un avion Turkish Airlines impreuna cu sotul sau. Cei doi calatoreau din Gabon catre Turci, iar in momentul nasterii aeronava se afla la 12.600 de metri, in spatiul aerian al Nigerului.

Musuamba Michoukayembe, in varsta de 21 de ani, a nascut un baietel pe care l-a numit Bennel. Aceasta este cetatean al Republicii Democrate Congo.

Durerile au inceput sa apara la trei ore dupa decolarea avionului, femeia intrand ulterior in travaliu. Ea a fost asistata de sotul sau, doctor, si de echipajul avionului, care a procedat la eliberarea spatiului din spate al aeronavei.


Pentru ca mama si copilul erau bine, zborul a continuat si abia dupa patru ore pilotul a cerut ulterior o aterizare prioritara. O ambulanta i-a asteptat in aeroport si i-a transportat pe cei doi la spital.

S-a marcat astfel cea de-a sase nastere din ultimii 28 de ani, in spatiul aerian turc sau intr-un avion din Turcia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.