Un Cocker Spaniel neglijat a fost salvat in urma cu cateva luni de un ofiter de politie, dupa ce s-a facut un apel cand fusese vazut in mijlocul strazii. Cainele a ajuns imediat in ingrijirea unui centru, unde a inceput transformarea sa, noteaza Bored Panda.

In luna septembrie a acestui an, povestea catelusului gasit in mijlocul strazii s-a viralizat in online. Aceasta a atras curand atentia unui grup local de salvare a cainilor din rasa lui si a fost luat in ingrijire.


Catelusul, aflat intr-o stare precara de sanatate, era acoperit de o blana incalcita care cantarea peste 3 kilograme, era slabit si speriat.

Cele mai multe interventii au fost facute la nivelul danturii, cainele ramanand la final cu doar 11 dinti, in conditiile in care ar fi trebuit sa aiba 42. Iar asta a condus la multe alte complicatii ulterior.

Ulterior, cei care l-au ingrijit s-au ocupat ca animalul sa ia in greutate, lucru destul de dificil, dat fiind faptul ca patrupedul nu putea mesteca mancarea pe care o primea, din cauza dintilor lipsa.

In perioada de recuperare, cainele, care a primit numele Hamish, a castigat in greutate si s-a transformat complet in bine. El este acum dat spre adoptie.
.

Sursa foto San Antonio Animal Care Services


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.