Yuppy 30 August 2018 17:08
Cand esti copil poti sa uimesti doar prin cat de simpatic esti, nu trebuie sa faci nimic deosebit. O fetita din Israel nu a schimbat regulile, dar a ajuns sa aiba peste 50 de mii de urmaritori de Instagram. Si asta gratie parului sau.

Mia Aflalo are cinci ani si deja este un nume in lumea modellingului, foarte cunoscuta in online, tittreaza Bored Panda.

Aceasta a reusit sa devina atat de faimoasa gratie parului sau, extrem de lung si de des, ciudat de bogat pentru o copila de varsta ei.

In prezent, pe contul sau de Instagram, Mia are 56 de mii de fani care ii admira pozele. Fetita are si un hairstylist personal, care spune despre micuta ca este extrem de rabdatoare si zambeste tuturor.

In ciuda numarului de fani castigati, mai multe persoane s-au aratat ingrijorate in ceea ce priveste exploatarea copilei. Insa cei mai multi prefera sa laude podoaba capilara a acesteia.

❤️

A post shared by Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) on

🖤🖤🖤 hair: @sagidahary

A post shared by Mia Aflalo Shunem (@miaaflalo) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.