Yuppy 21 August 2018 18:24
Daca pentru multi dintre noi plimbarea cu trenul poate fi plictisitoare, pentru navetistii din New York saptamana aceasta a inceput amuzant. Doua capre au ajuns langa calea ferata si au fost salvate dupa interventia actorului de comedie Jon Stewart, noteaza Variety.



Caprele au fost vazute hoinarind pe langa calea ferata din apropiere de Brooklyn. Acestea au fost capturate abia dupa interventia lui Jon Stewart si a sotiei sale, ambii activisti convinsi extrem de implicati in salvarea animalelor. Caprele au fost transportate catre un adapost unde vor fi ingrijite.

Intreaga actiune de salvare a fost urmarita prin diverse tweet-uri postate live de cei care se aflau la fata locului sau calatoreau cu trenul.

Spectacolul online a inceput dimineata de la ora opt si a continuat cu sarcasm sau simpatie timp de cateva ore, pana cand comedianul s-a prezentat la locatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.