Yuppy 18 Iulie 2018 17:19
Sa iti gasesti un loc de munca poate fi destul de greu in prezent. De asta vrei ca atunci cand iti gasesti un job sa stii sa il pastrezi si sa faci impresie buna. Pentru a nu dezamagi chiar in prima zi de lucru, un student din Alabama a decis sa mearga pe jos 32 de kilometri. Alegerea lui l-a impresionat pe noul sau sef, incat i-a daruit propria masina.


Fara sa ia in considerare varianta sa nu se prezinte la serviciu, un student din Alabama in varsta de 20 de ani, caruia i s-a stricat masina cu o seara inainte de a incepe noul job, a decis sa mearga pe jos, chiar daca stia ca va face sapte ore.

Acesta a pornit catre Homewood din Alabama, pana la Bellhops, unde se angajaze la o companie de mutari, noteaza CNN.

Carr si-a inceput calatoria undeva vineri seara si a ajuns in Pelham la ora patru dimineata. Din pacate, pana sa ajunga la femeia pe care trebuia sa o ajute sa se mute mai avea de asteptat. In ajutor i-au sarit niste politisti impresionati de determinarea lui. Acestia i-au oferit micul dejun, i-au cumparat pranzul si l-au lasat sa se odihneasca in apropiere, la o biserica, pana isi incepea tura la opt dimineata.

Primul client al baiatului, femeia la care trebuia sa ajunga, a aflat despre patania tanarului si a facut o postare pe o retea de socializare. In scurt timp aceasta s-a viralizat si a ajuns si in atentia sefului care l-a angajat care a decis sa il ajute. Acesta i-a oferit cadou o masina noua in semn de recunostinta si a deschis si o pagina unde se primesc donatii pentru tanar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.