Yuppy 17 Iulie 2018 17:52
Diverse miresme sunt combinate pentru a obtine parfumuri dintre cele mai rafinate. Dar exista mai multe mirosuri, cel putin ciudate, pentru care multe persoane au o slabiciune, fara sa fie necesare arome sofisticate. Fie ca este vorba despre mirosul de vopsea, de benzina sau de acetona. Viraltoday mentioneaza ca exista o explicatie destul de simpla pentru faptul ca iti place mirosul de benzina.

Ca sunt mai multe arome de parfum care se simt grozav, asta stim deja. La fel de bine cum stim ca sunt oameni carora le place benzina pentru ca are un miros ciudat. Este extrem de populara pentru cei care au o slabiciune pentru aceasta mireasma, dar neplacuta pentru ceilalti.

Se pare, totusi, ca exista o explicatie stiintifica daca iti place mirosul de benzina.

Benzina este un gaz nociv, ceea ce inseamna ca atunci cand mirosul ei este inhalat, iti poate da aceeasi senzatia ca atunci cand esti baut si ai luat contact cu vaporii de alcool. De altfel, nici nu se recomanda sa stai prea mult in preajma unei canistre de benzina pentru ca iti poate da o usoare senzatie de ameteala.

Desi senzatia este placuta pe moment, continutul de benzen se poate dovedi periculos pe termen lung.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.