Yuppy 12 Iulie 2018 00:08
Un tanar din India este hotarat sa intre in Cartea Recordurilor. Acesta a rezolvat 2474 de cuburi Rubik, intr-o singura zi, folosindu-se de o singura mana. Baiatul spune ca deja a depus documentatia pentru a fi inscris in Guiness World Records, depasindu-l pe cel care ocupa aceasta pozitie inainte, cu 2174 de cuburi.



Krishna Sai in varsta de 20 de ani din India spune ca a inceput sa aiba aceasta pasiune, de cand era copil, indrumat fiind atunci de un prieten.


Pune pe seama tutorialelor de pe YouTube faptul ca poate ajunge sa rezolve un singur cub in aproximativ 10 secunde.

Pentru a putea reusi performanta facuta, acesta a incercat sa faca cat mai multe la inceput, ca sa aiba un avans bun, astfel ca facuse 600 de cuburi Rubik in patru ore si jumatate, noteaza thenewsminute.

Pentru a putea intra in Cartea Recordurilor a trimis un clip video cu inregistrarea de 24 de ore. Acum ii ramane doar sa astepte un raspuns care ii recunoaste eforturile.


In ceea ce priveste optiunea de a se folosi doar de o mana, Sai a declarat ca a adoptat aceasta metoda dupa ce a vazut-o la un alt concurent dintr-o competitie si pentru ca i s-a parut ceva aparte, ba chiar avand un unghi mai bun de perspectiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.