Haillary Harris, in varsta de 31 de ani, din Winsonsin, a incercat sa dea de urma surorii sale timp de sapte ani, fara sa afle in acest timp vreo informatie concludenta.

Hilarry si fratele sau, Tyler, fusesera adoptati in urma cu trei decenii, cand erau foarte mici. Atunci cand a ramas insarcinata, ea a decis sa isi caute familia biologica si a aflat, de la agentia de adoptii, faptul ca tatal sau murise in anul 2002. Consultandu-i dosarul, a gasit mentionat in necrologul lui numele fiicei, Dawn Johnson, de altfel sora ei.

Lucrurile s-au schimbat cand Dawn, impreuna cu partenerul sau, Kurt Casperson, s-au mutat langa familia lui Hillary, anul trecut. Atunci cand a observat pe un colet ca numele vecinei sale este acelasi cu al surorii pe care o cauta, femeia a glumit cu sotul sau pe seama coincidentei, fara sa se gandeasca prea serios la faptul ca ar putea fi surori. Intr-o zi, cele doua si-a facut curaj si au vorbit despre familiile lor, afland ca pe tatal vecinei sale il chema la fel ca pe al sau.

Cele doua au devenit extrem de apropiate, marturisind ca erau prietene inca dinainte de a-si da seama ca sunt rude si ca au acelasi sange.

Hilarry si Tyler, fratele mai mic, vor sa faca un test ADN pentru a avea confirmarea oficiala, dar nu au nicio indoiala in ceea ce priveste rezultatele.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.