Yuppy 25 Iunie 2018 18:31
Animalele bucura si ofera in fiecare zi motive de zambit. Mai cu seama pentru ca ne cuceresc prin infatisarea lor naiva si gingasa. Cu toatea astea, exista anumite animale care se remarca prin modul ciudat in care arata, ba chiar fiind premiate pentru asta. Asa se face ca tocmai s-a ales cel mai urat caine de anul acesta.

Un eveniment neobisnuit are loc anual pentru a se premia cele mai urate animale. Da, exista o astfel de competitie, iar stapanii lor nu se tem sa isi inscrie cainii.

Cu o vechime de trei decenii, festivalul se tine la San Francisco, intr-o seara de sambata, noteaza boredpanda.com.

Dupa o competitie stransa anul acesta, premiul pentru cel mai urat caine din lume a ajuns la un bulldog francez in varsta de 9 ani, pe nume Zsa Zsa. Acesta are si o pagina de facebook dedicata, unde puteti admira mai multe poze.

Stapana, care l-a adoptat pe Zsa Zsa dintr-un centru care se ocupa cu salvarea cainilor, va primi un cec in valoare de 1.500 de dolari.

Se pare ca multiplele imperfectiuni l-au facut sa castige mult ravnitul premiu, in fata altor caini care se remarcau fie prin lipsa de par, fie prin lungimea neobisnuita a limbii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.