Yuppy 11 Iunie 2018 17:10
Planeta Pamant este facuta sa fie protejata, dar omenirea dovedeste din ce in ce mai mult ca nu o merita. Tot mai avida pentru profit, lumea distruge tot ce poate. De curand, un clip video devenit viral a surprins eforturile disperate ale unui urangutan care incerca sa salveze padurea in care locuia. Acesta a facut toate eforturile pentru a tine piept unui buldozer care distrugea copacii ce ii erau casa. 




Astfel de scene sunt tot mai comune in Indonezia, unde tot mai multe habitaturi naturale ale urangutanilor sunt distruse.

Impactul distrugerilor poate fi devastator pe termen lung, multe specii fiind astfel amenintate cu extinctia.

Cel mai recent clip, postat de o organizatie (International Animal Rescue) care incearca sa salveze urangutanii pe o retea sociala, a surprins un moment dramatic. In acesta se vede cum un animal confrunta un buldozer care pune la pamant copacii in care statea, defrisand intreaga zona. In scurt timp, aceste maimute sunt lasate fara mancare si case.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.