Yuppy 8 Iunie 2018 15:29
Sporturile de adrenalina sunt la mare cautare in randul turistilor. Podul de sticla din China deja era foarte popular pentru vizitatorii locului, acestia avand posibilitatea sa experimenteze de acum si altfel de senzatii tari. Aici se va deschide un loc in care se poate face sarituri bungee jumping de la cea mai mare inaltime din lume.
Zhangjiajie Grand Canyon Glass Bridge este cel mai lung pod de sticla din lume si a fost deschis in 2016, inspirat de filmul Avatar, care ofera peisaje uimitoare. Aici se va inaugura in curand o noua atractie turistica demna de Cartea Recordurilor.
Situat deasupra Parcului National Tianmenshan, din provinchia Hunand din China, podul permite vizitatorilor sa traiasca senzatii maxime, intre ei si peisajul muntos de dedesubt stand doar o bucata groasa de sticla.

Masoara o lungime de 430 de metri si va putea curand oferi celor dornici de sporturi extreme sa faca bungee jumping. Aici se va deschide o platforma pentru aceasta activitate, de la 260 de metri, urmand sa se deschida in august anul acesta. In plus va dispune si de o zona de relaxare si un restaurant.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.