Yuppy 7 Iunie 2018 11:25
Meseria de pompier este de cele mai multe ori riscanta si implica multa stapanire de sine. Asta o dovedeste si un tanar din Letonia care a stiut cum sa reactioneze atunci cand era prezent la o tentativa de sinucidere. Acesta a reusit sa salveze o femeie intr-un mod uimitor, reactia sa facand inconjurul internetului. In scurt timp inregistrarea video a devenit virala.

Tomas Jaunzems lucreaza de cinci ani in cadrul Serviciul de Pompieri din Letonia si a devenit vedeta fara sa isi doreasca.

Acesta a fost in scurt timp catalogat erou, dupa ce colegii sai l-au surprins salvand o femeie care decisese sa se omoare. Barbatul statea in exteriorul unei ferestre de la etajele inferioare, sprijinit de colegii sai care il tineau in siguranta. Acesta a prins-o pe femeie de picioare, la cateva secunde dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde locuia.

Tomas a declarat pentru boredpanda: "Am decis sa devin pompier pentru ca sunt un patriot si cred ca ideea de a salva vietile si casele oamenilor a fost o motivatie buna". Se pare ca este prima sa experienta de acest fel. Si este normal pana la urma, avand in vedere ca astfel de scenarii nu sunt luate in considerare.

Momentul a fost surprins intr-un video:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.