Yuppy 6 Iunie 2018 12:10
Unul dintre cele mai populare cazuri de judecata din New York, in momentul de fata, se pare ca a ajuns la final. In urma cu cateva luni incepea un proces deloc obisnuit, cand un cuplu de parinti isi dadea in judecata fiul, motivand ca acesta refuza sa plece din casa lor. Se pare ca barbatul nu a avut de ales si a trebuit sa parareasca locuinta.
Michael Rotondo a devenit celebru in intreaga lume, fara sa isi doreasca asta. Asta pentru ca parintii sai au decis sa il dea in judecata pentru ca acesta refuza sa plece din casa lor, in care statea de opt ani, fara sa contribuie la cheltuieli sau sa munceasca pentru a se intretine.

In urma unui proces indelungat, plimbari pe la televiziuni si discutii multe pe seama relatiei parinti-copil, se pare ca la final de judecata verdictul a fost dat in defavoarea tanarului.

Vinerea trecuta acesta a fost surprins parasind casa, cu doar doua ore si jumatate inainte ca termenul impus de judecator sa expire.

Barbatul a fost ajutat de Alex Jones, gazda unui post de radio local. Se pare ca acesta il va sprijini financiar.


Momentul cand barbatul se pregateaa sa plece a fost surprins intr-un material video.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.