In 2006, Matthew McConaughey avea rolul principal intr-o comedie romantica. In "Failure to Launch", acesta interpreta un barbat care nu voia sa plece din casa parinteasca, asa ca parintii angajeaza o femeie care sa il faca sa se indragosteasca de el pentru a se muta.

Un exemplu de "viata bate filmul" a devenit realitate.


Exasperati de faptul ca fiul lor, Michael Rotondo, un newyorkez in varsta de 30 de ani, nu contribuie la cheltuieli si la treburile casnice, doi parinti au decis sa il dea in judecata pentru a-l sili sa se mute. Mai mult decat atat, se pare ca s-au oferit sa ii plateasca un loc cu chirie, dar el refuza in continuare sa plece. Decizia de a-l da in judecata a fost luata dupa ce barbatul a primit mai multe scrisori de evacuare carora nu li s-a conformat.

Tanarul si-a motivat refuzul prin faptul ca este un membru al familiei si ca are nevoie de cel putin sase luni ca sa se supuna cererii. Desi nu a lucrat niciodata pana acum, acesta este dispus sa faca apel deciziei judecatoresti pentru a putea locui in continuare cu parintii lui.

La finalul lunii, cazul va ajunge la Curtea Suprema.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.