Yuppy 14 Mai 2018 17:40
O bloggerita din China a castigat foarte multa apreciere in mediul online, dupa ce a demonstrat ca poate deveni oricine isi doreste, doar prin machiaj. Cu o maiestrie de invidiat, cu talent, pasiune, pricepere si multa viziune, tanara isi inregistreaza creatiile si le posteaza pe propriul canal video, vizitatorii fiind cuceriti de modul in care reuseste sa isi schimbe fata, semanand apoi cu diverse personalitati. 

Un makeup artist este, asa cum ii spune si titulatura, un magician care se foloseste de machiaj pentru a infrumuseta si schimba. Insa, sunt si momente cand prin machiaj se pot transmite emotii, asa cum se intampla prin filme sau se pot face farse dintre cele mai nebunesti.

He Yuhong, o tanara de 26 de ani din China, face altceva. Aceasta recreaza chipuri pe fata sa - fie ca vorbim despre Taylor Swift (foto jos) sau despre Mona Lisa. Inregistrarea cu transformarea in Gioconda, muza lui Leonardo da Vinci, a adunat peste 20 de milioane de vizualizari, devenind virala, asa cum remarcat si boredpanda.com.
taylor swift

Bloggerita isi posteaza lucrarile, cu inregistrari pentru procesul care duce la machiajul final, pe un canal video dedicat.

Aceasta a punctat: "Odata ce iti vezi fata ca o foaie alba de hartie, posibilitatile sunt infinite".

Video cu transformarea in Mona Lisa:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.