Yuppy 25 Aprilie 2018 17:53
Dupa ce a ramas vaduva in 2011, Lyubov Morekhodova, o batrana de 76 de ani, traieste singura intr-o localitate siberiana. Fost inginer, aceasta s-a retras intr-o zona izolata si in fiecare dimineata se trezeste la ora cinci pentru a avea grija de animalele care ii tin companie. In plus, strabate pe patine lacul din apropiere, unul dintre cele mai adanci din lume, Baikal.

Bunicuta in varsta de 76 de ani este obisnuita sa patineze in fiecare zi, parcurgand distante lungi.
Lyubov Morekhodov se foloseste si acum de patinele facute de tatal sau in 1943, dintr-un fierastrau, lemn si o pereche traditionala de cizme, mentioneaza boredpanda.com.

Pensionata din domeniul ingineriei tehnologice, aceasta isi petrece batranetile in Siberia, intr-o casa modesta. Traieste alaturi de un caine, o pisica, hiene, vitei, tauri si vaci. Extrem de matinala, "Babushka" se trezeste la primele orele pentru a hrani vacile cu apa pe care o cara tot ea, din lac. Desi sotul sau a murit, spune ca nu se simte singura in compania animalelor si ca se bucura de liniste.

In vecinatatea locuintei se afla lacul Baikai, unul dintre cele mai adanci din lume. Merge zilnic pe el pe patine pentru a se asigura ca vacile nu se vor rataci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.