Yuppy 8 Aprilie 2016 15:22
Cantareata a cantat timp de 45 de minute, in ciuda faptului ca fusese muscata de o cobra.

Irma Bule, in varsta de 29 de ani, era o cantareata cunoscuta a genului "dangdut" in Indonezia. Dangdut este un gen de muzica folosit in Indonezia cu precadere in timpul campaniilor electorale pentru a atrage cetatenii.

Irma sustinea un concert in orasul Karawang, West Java, iar in timpul spectacolului a adus si un sarpe veninos pe scena. Starul era cunoscut pentru coregrafiile sale care includeau si reptile.

Irma Bule a fost muscata de cobra la inceputul spectacolului, dar deoarece era convinsa ca sarpelui ii fusesera inlaturati coltii veninosi, nu a dat atentie acestui lucru. Tanara era convinsa ca este in afara oricarui pericol, asa ca a continuat sa cante.

Pentru ca Irma a dansat foarte mult in timpul concertului, veninul a ajuns mai repede in sange si la organele vitale. Dupa 45 de minute, i s-a facut brusc rau, a inceput sa vomite si a lesinat.

Tanara a fost dusa de urgenta la spital, dar din pacate medicii nu au mai putut decat sa ii confirme decesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.