In 2015, mai multi oameni au murit din cauza selfie-urilor decat din cauza atacurilor rechinilor.

Un barbat in varsta de 66 de ani, in Japonia, a murit, iar partenerul sau de calatorie a fost ranit dupa ce acestia au cazut pe scarile Taj Mahal-ului, in timp ce incercau sa isi faca un selfie.

Incidentul ridica la 12 numarul mortilor cauzate de selfie-urilor in acest an, scrie Mashable.com Doar 8 persoane au murit in 2015 din cauza atacurilor rechinilor.

Accidentele se petrec deoarece foarte multi turisti sunt mai atenti la ecranul telefonului decat la mediul inconjurator nefamiliar.

Una din principalele cauze ale deceselor cauzate de selfie-uri sunt cazaturile. De asemenea, foarte multe persoane si-au pierdut viata fie lovite de tren in timp ce incercau sa isi faca un selfie, fie pentru ca fotografiile presupuneau escaladarea unor echipamente periculoase.

Din cauza accidentelor in continua crestere, numeroase muzee, galerii si tot asa au inceput sa interzica selfie-urile sau accesul cu selfie stick-uri in incinta. Mai mult, in luna iuie, Ministerul de Interne rus a publicat o brosura prin care avertiza oamenii cu privire la pericolele la care se supun atunci cand isi fac selfie-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.