Yuppy 23 Iunie 2015 16:59
Urmareste clipul de mai jos. Iti poti da seama, inaintea salvamarului, care dintre copii este pe punctul sa se inece? Noi am incercat si am esuat.

Vigilenta este una din cele mai importante calitati ale unui salvamar. Mai ales cand are in grija o piscina plina de copii.

In clipul de mai sus putem vedea mai multi copii, plutind pe colace si jucandu-se in apa. Pe marginea piscinei, o femei salvamar ii supravegheaza cu atentie. La un moment dat, desi totul pare normal, salvamarul sare in apa si inoata catre un copil. Abia atunci observi ca unul dintre micuti cazuse de pe colac si urma sa se inece.

Inecul trece de multe ori neobservat. De vina, spun salvamarii, sunt filmele care au creat o reprezentare gresita a acestui eveniment. Inecul nu este violent, persoana in cauza nu tipa si nici nu bate violent din palme. Oamenii care se ineaca nu tipa, deoarece gurile lor apuca doar sa inspire si sa expire inainte de a se scufunda la lor. Nici nu gesticuleaza violent, pentru ca instinctul le spune sa isi tine bratele lateral, incercand sa inoate.

Stiind aceste lucruri, iti poti da seama, inaintea salvamarului, care dintre copiii din clipul de mai jos urmeaza sa se inece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.