Yuppy 11 Mai 2015 18:32
Mai multi barbati au simulat durerile nasterii pentru a intelege prin ce trec femeile.

The Try Guys este un proiect pus la cale de Buzzfeed.com in care mai multi barbati experimenteaza lucruri care ies din zona lor de confort. In cel mai recent episod, acestia au trecut printr-un experiment ce simula durerile groaznice asociate nasterii.

Sub supravegherea unui medic, barbatii au fost conectati rand pe rand la un aparat de electrostimulare musculare, care simuleaza contractiile uterine in timpul unui travaliu normal. Pentru ca experimentul sa fie precis, au fost plasati electrozi pe abdomen, spatele si in zona perineului.

Pe masura ce timpul trecea, intensitatea contractiilor crestea, barbatii avand ocazia sa experimenteze adevaratele dureri ale facerii. Reactiile barbatilor sunt incredibile, cei mai multi nereusind sa reziste pana in faza finala.

La final, barbatii au recunoscut ca experienta a fost o veritabila tortura,aratandu-si recunostinta pentru mamele lor care au trebuit sa treaca prin asta pentru a-i aduce pe lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.