Tu ai avea curaj sa traversezi aceasta poteca?

In China, pe o parte a muntelui Tianmen din Zhangjiajie, China se afla o poteca facuta parca pentru a-ti testa limitele. Ceea ce ii desparte pe cei mai curajosi dintre turisti de fatada muntelui si o cazatura mortala in prapastia de 1.200 de metri este o mica poteca. Si daca traversarea versantilor pe o poteca de doar un metru latime nu suna suficient de infricosator, atunci trebuie sa stiti ca poteca este una din sticla.

Toti cei care se aventureaza pe aceasta poteca sunt rugati sa isi acopere incaltimentea cu un material special pentru ca sticla sa ramana mereu perfect transparenta, iar senzatiile mereu extreme.

Podul este lung de 61 de metri si uneste stanca vestica a varfului Yunmeng Fairy cu varful muntelui Tianmen si Zhang Jiajie.

Daca acest poteca de sticla nu vi se pare suficient de infricosator, nu foarte departe e un altul, din lemn de aceasta data, lat de aproximativ un metru.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sursa foto: english.zhangjiajie.gov.cn


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.