Andrei Rosu va alerga 177 de km, distanta de la Brasov la Bucuresti, joi 3 si vineri 4 noiembrie 2011, pentru a sustine Fundatia Hospice Casa Sperantei, fundatie dedicata ingrijirii pacientilor diagnosticati cu o boala incurabila, aflata intr-un stadiu avansat.

Andrei s-a gandit sa va tina la curent cu informatii “live” pe tot parcursul alergarii si va implementa un concept numit Run News-Letter. Astfel, el va trimite pe mail, la interval de o ora, informatii despre cum decurge acest proiect ambitios. Daca esti curios, te poti inscrie si tu in lista de mailuri si vei fi informat in timp real despre evolutia cursei.

El va pleca din fata sediului Hospice Brasov joi, ora 11.00 si se va opri la intrarea in Bucuresti, vineri 4 noiembrie. Durata estimata a alergarii este de 29 ore. Fara puncte de hidratare si de alimentare, fara drumuri inchise circulatiei auto, fara muzica si baloane, fara asistenta medicala, fara concurenti, fara termene limita si timpi intermediari, fara aplauze de la spectatori, fara podium, fara medalie de finisher…

Obiectivul cursei este, mai mult decat promovarea cauzei Fundatiei Hospice, strangerea de fonduri pentru aceasta (10.000 euro). Donatiile se pot face in conturile: RO32BACX0000000271656001 – cont in RON sau RO05BACX0000000271656002 – cont in EUR, cod SWIFT – BACXROBU (ambele deschise la UniCredit Tiriac Bank). Beneficiar: Hospice Casa Sperantei.

Andrei Rosu mai are de parcurs 2 ultra-maratoane (februarie si martie 2012) pana sa devina primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultra-maratoane pe 7 continente. A facut primul sau pas de maratonist la Polul Nord si de atunci nimic nu i s-a mai parut imposibil, dorind sa demonstreze ca noi ne trasam propriile limite.

Mai multe informatii pe blogul lui Andrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.