Hey Sefu, se invarte roarta? E bine. Inseamna ca te indrepti spre Rolling Session, ultimul concurs din seria Sprite Hard Style.

Hey Sefu, se invarte roarta? E bine. Inseamna ca te indrepti spre Rolling Session, ultimul concurs din seria Sprite Hard Style. Practic e ultima sansa de a te afirma in urma unei accidentari spectaculoase.

Ca de obicei, avem de-a face cu un contest care va avea loc in Skatepark Herastrau, sambata, 13 Septembrie, la ora 15.00. Fiind data de 13 s-ar putea sa ai si mai mult ghinion decat de obicei si atunci sa te tii... spectacol de oase rupte, cazaturi sau julituri.

In ce priveste lista de temerari participanti, pe ea se regasesc atat nume de bravi rolleri mioritici cat si de pe alte meleaguri.

Cei care si-au anuntat cu siguranta prezenta sunt urmatorii:

- team Razors
Chaz Sands, Frazer Watson, Stefan Hornacher, Mathias Silhan, Julien Cudout
- team Hedonskate
Nick Lomax, AdamZurawiecki, Piotr Combrzynski, Nils Jansons, Bartlomiej Zgrzeblak, Jakub Olejarz, Jakub Olejarz.Mateusz Kowalski, Przemyslaw Madej, Radoslaw Kojtych
- team Grindhouse
Daniel Prell, Matthias Ogger, Mathias Silhan, Bruno Löwe, Ricardo Lino, Avichai Wechsler

Chiar daca nu e oficial, avem incredere in capacitatile lor de accidentare si stim ca ne vor delecta cu scheme fine esuate in mod lamentabil spre deliciul vostru, al tuturor celor care veti rade sarcastic din coltul gurii.

La final, asa cum probabil va asteptati deja, Sprite ii va premia pe cei mai tari si mai curajosi, apoi o ultima sesiune de lins rani si petrecut va avea loc in deja arhicunoscuta mama a ranitilor, terasa Baraka.

Sub indemnul devenit avertisment „Sprite te sprijina, dar nu te salveaza” va uram mult succes!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.