Yacht Party, aflat la prima sa editie, va avea loc in perioada 22 – 24 august, in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe.

Yacht Party, aflat la prima sa editie, va avea loc in perioada 22 – 24 august, in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe. La eveniment vor participa posesori de ambarcatiuni de agrement, dealeri de barci de pe piata romaneasca, precum si pasionati ai sportului nautic.

Scopul actiunii este promovarea yachting-ului de agrement in Romania si intarirea legaturii dintre dealerii de ambarcatiuni si clienti. La aceste obiective se adauga imbunatatirea comunicarii dintre dealeri si clienti, precum si a serviciilor post-vanzare, prin cunoasterea si intelegerea nevoilor proprietarilor de ambarcatiuni si a posibililor clienti.

Plecarea ambarcatiunilor se va face din porturile Eforie Nord, Mangalia, Tomis si Tulcea. Barcile vor pleca din portul Eforie, in flotila, la ora 10:00, urmand sa se uneasca cu barcile din Tomis la ora 12:00 pentru a-si continua drumul spre Sf. Gheorghe. Ambarcatiunile din Tulcea se vor organiza de asemenea in flotila, urmand sa paraseasca portul la ora 9:00, punctul de plecare fiind «Tulco».

Pe tot parcursul evenimentului, reprezentanti media si ai televiziunilor vor urmari desfasurarea de ambarcatiuni care va defila intre Eforie si Sf. Gheorghe.

Evenimentul este organizat de Yacht Club Regal Roman, infiintat in anul 1921, la Constanta, cu scopul declarat de sprijinire a dezvoltarii sporturilor nautice in Romania. In 1924, Yacht Clubul Roman a dobandit personalitate juridica, iar regele Ferdinand I a devenit Comodorul Clubului. Tot atunci, clubul si-a schimbat titulatura, numindu-se Yacht Club Regal Roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.