Sunteti gata sa inhalati vaporii toxici de vopsea?

Heheee dragii mei, stim ca sunteti in permanenta in cautare de noi aventuri. Asa ca acum va invitam sa va pregatiti de “marea intoxicare”. Sprite si H2O va invita sa participati la concursul de graffiti W4G, intrecere care face parte din calendarul Sprite Hardstyle.

Asadar, sunteti gata sa inhalati vaporii toxici de vopsea?

Perfect, numai sa nu uitati de 0750SPRITE, singura voastra scapare in cazul in care ati tras prea mult in piept “parfumul victoriei”.

Cand si unde?

Pe 2 august in Skate Park Herastrau.

Va credeti artisti?

Asta veti arata publicului acid si pus pe critici dure, asa cum v-ati obisnuit deja. Noi va dam 15m/2m si cate 40 de spray-uri de echipa sa ne aratati talentul vostru nemarginit, sau sa va intoxicati.

Poftim? Nu va ajunge?

OK. Atunci Bully va trece la platane ca sa va suscite creativitatea iar Bobby va fi MC-ul evenimentului. Iar ca sa va trageti suflul dupa ce ati terminat de inhalat vaporii, Baraka va asteapta ca de obicei cu un nou party special pentru voi, cei care ati supravietuit “chinurilor” creatiei.

Premiile concursului de graffiti WRITE 4 GOLD, programat in cadrul calendarului Sprite Hardstyle, sunt in valoare de 4.000 euro in bani si produse. Marele premiu este de 1.000 euro cash si produse in valoare de 1.000 euro pentru echipa castigatoare. Locul 2 - 500 euro cash si 500 euro in produse. Locul 3 - produse in valoore de 600 euro. Locul 4 - produse, 400 euro.

Va asteptam negresit!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.