Lasam loviturile si scancetele in urma si ne oprim in zona Baii Mari!

Apelurile spre 0750SPRITE sunt mai dese ca oricand. Normal, dupa cele doua etape Learn To Ride si Stick-A-Trick™ desfasurate la Poiana Brasov, respectiv Busteni. Lasam loviturile si scancetele in urma si ne oprim in zona Baii Mari! Mai exact la Izvoare, in park-ul Sunshine Valley, unde partenerul Putyu este Bully-driver, sef si tartor peste tot si toate!

Acolo va asteapta linii telefonice deschise, un psiholog odihnit, nelipsitul echipament Learn To Ride, dedicat incepatorilor intr-ale snowboarding-ului, cei mai prietenosi instructori pe care vi-i puteti imagina si elementele de jib caracteristice locului: straight-box, kink-box, double-kink, A-frame, rainbow si nu numai...

Rugam riderii sa tina telefoanele aproape! Avalansa Stick-A-Trick™ ajunge la episodul 3, cu noi rafale de trick-uri, plus o ploaie de bani, nu "fara numar", ci in valoare de 1.000 de Euro, din partea organizatorilor neinduplecati.

Va asteptam intre 15-16 martie la Izvoare!

Sprite te sprijina, dar nu te salveaza!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.