Are doar 60 de secunde dar un impact imens si te va pune serios pe ganduri. Este vorba de ultima campanie anti-viteza realizata de o agentie de transport din Noua Zeelanda.

Imagineaza-ti ca, din neatentie sau pentru ca ti-ai calculat timpul prost, ai accelerat atunci cand nu trebuia. Asa se intampla cele mai multe accidente, nu-i asa? Nu suntem atenti, ne asiguram superficial sau credem ca avem timp sa „ne bagam”, ca masina pe care o conducem are multi super cai putere si va depasi ca vantul si ca gandul celelalte masini. Din pacate, de cele mai multe ori ne inselam. Imagineaza-ti ca ai facut greseala asta si ca, inainte cu doar cateva secunde de impact, poti opri timpul. Ce ti-ai spune, ce ai gandi? Ce ai spune soferului care, din vina ta, este pe punctul sa te loveasca?

Un astfel de scenariu si-a imaginat o agentie de transport din Noua Zeelanda. Un barbat iese dintr-o intersectie desi o alta masina se apropia din sens opus. Fiul sau se afla pe bancheta din spate. Credea ca are timp. Cand isi da seama ca nu are, timpul se opreste.

Dialogul pe care il poarta cu celalalt sofer este induiosator si are un impact imens. Nu degeaba clipul a facut peste doua milioane de vizualizari in doar doua zile. Priviti:

Citeste si:

Socante, dar excelente. Probabil cele mai bune campanii de constientizare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.